Reviews

Reviews

Tuuusen takk for et flott arrangement! Det var en helt sinnsyk opplevelse, og jeg er så glad for at jeg fikk være en del av dette. Jeg følte meg ordentlig ivaretatt fra første sekund. Igjen, tusen tusen takk for alt dere har gjort!

Charlotte Bjerkeskaug, Headhunters, norsk finalist i Nordic Avant-garde Hairdresser of the Year

Stor tak for sidst, og tak for at jeg kunne opleve den vel arrangerede messe, der var så flot! Stedet var perfekt, lækkert at kunne gå ud i haven, mad- og drikkeområdet med vogne, hvor maden blev serveret, var også så genialt… og ikke at tale om show på scenen. Stor tak til Nordic Hair Awards. Jeg kan tale for alle frisører, som var kommet fra Færøerne, at vi synes, det var super godt – til UG med pil opad!

Vera Larsen, Vera Klipt, færøsk finalist i Nordic Avant-garde Hairdresser of the Year

Verkligen bra jobbat. Vi var väldigt nöjda med hela upplevelsen. Ni är dessutom ett otroligt härligt och service-minded gäng!

Henrik Johansson, Sales Manager Export för Grazette of Sweden

TUSIND TAK for JER! I gav branchen et energisk løft, og en fabelagtig platform for alle brands og artister til at kunne vise sig frem og inspirere hinanden! Alt jeg oplevede var femstjernet ved jeres “event-premiere”. Håber virkelig at I nyder succesen og fejrer det med hinanden. Det bedste for mig personligt er at I er #goodpeople – no bullshit, straight to the point, eksekverende og sidst men ikke mindst er I 100% ærlige og dejlige mennesker at være i nærheden af.

Benjamin Martin, Beauty Business Coach and host at Nordic Hair Awards 2019

Det har været en fornøjelse at være med – har også kun hørt positivt. Kæmpe tak fordi I satser på så stort et event. Det er vildt – I har rykket ved noget! I har taget chancer, og branchen kommer til at tale om det længe. Godt gået – klap jer selv på skuldrene. Hils alle og sig tak for deres virke – de var bare gode.

Yvonne, President for Marcelklubben

1000 tak for en fantastisk weekend. Og well done!!! Virkelig et flot arrangement. Jeg er meget imponeret.

Anja Borum, Sales- & Marketing Director for Sæther

Tak for et super arrangement, alt var perfekt. Der kunne godt have været flere besøgende, men det skal jo i gang igen og måske ikke ligge i pinsen, men det er jeg sikker på i selv har konstateret. Alt andet var til 13 med pil op.

Jørgen Skjødt, Managing Partner, Zenz Organic Products

Faaaaantastisk! NORDIC HAIR AWARDS 2019 var en mega sej oplevelse – så mange indtryk.
Inspiration, sejt hår, seje modeller, viiiildt flot arbejde. Michelle og jeg har haft den mest fantastiske hyggelige tur sammen, hvor vi har gået samlet 20.000 skridt i går – og 25.000 i dag. Vi har fået fyldt de små hjerneceller helt op, og ligger i front med viden om hvad anno 2019 og hår er.
Bravo, for en tur!

Annika Munkholm, Salon Rustik

What a fantastic day. Professionalism from start to finish. Amazing venue, and the organisers were so helpful, nothing was forgotten which made the day run smoothly. Lots to see and learn, there was something for everyone.
We were in the Barbers area which was laid out perfectly, we had a lot of interest from people from all the Nordic countries in our products which was great.
Well done guys, can’t wait for the next one!

Wade, Big Jims Trims Bergen, Anchor Jack

Mässan var fantastiskt anordnad! Vår lilla monter var alldeles perfekt! Det gav oss ju möjlighet att röra oss runt och prata med alla istället för att vara fastlåsta vid ett ställe. Jag hoppas på repris nästa år. Hair Aid Europe kommer gärna tillbaka om ni vill ha oss.

Jessica Tikka, HairAid Europe

This was great experience to participate in Nordic Hair Awards. Hope that you will make this tradition.

Marja Sillanpää, jury member Nordic Hair Awards 2019